You are beautiful
Welcome to my blog.You want to Follow or go back Home.
Good Byeeee :'(
Monday, 2 January 2012 @ 08:45 | 0 Comment [s]

ASSALAMUALAIKUM :)

Hello awak awak semuaa :D dah ready nak naik sekolah ? haa mestii excited gilaa kaaann ? k bagus bagus ! fiqa tahun nii tak prepare sngat . biase biase ajooo . kasut beg apa semua tak bali baru , guna yg lama jee . jimat ! hewhew just uniform jee belii baruu . then fiqa belum belii buku sekolah punn . haaa percaya tak percaya tak ? haha betapa pemalasnya gua . alaa watlek watcool jee dahh , naik sekolah nntii boleh belii (Y) hehe so esok dah nak sekolah kan . yaaa i'm gonna miss holidayyy :'( semangat nak pergi sekolah fiqa dah takdok . dia dah pindah pergii sekolah sebelah . sekolah sebelah ? yeeleewwww Teknik Perd . hmm sokayy lah , mybe itu yg terbaik untuk kau kan Kiirr ? :') hehe i'm still Tasek Utara-ian . lol and one more thing esok handphone lappy semua ibu nak tarik dahh . haihh ~ yaaa gonna miss my 'Babyy' and kompom fiqaa dah tak dapat nak online lagii lepass nii . ya Allah soo saddd :'/ but sokayy lah , mybe ini yg terbaik kan :) so Good Luck guyyysss :D first day sekolah jngan datang lambat pulok ea :P hihii allright that's all , take care guyss and Selamat Kembali ke Sekolahhh :D wohoooooo -,- lol kbyeee , XOXO :*


*jantung hatii my Babyyy ;(

p/s : aaaaahhhhhh tak sabarnyaaa nak jumpa kawan kawan :DDDD hihii :B

AlwaysSmile :
Nurulafiqahh's :)



HAPPY NEW YEAR GENGGGGGGGGGG :D
Saturday, 31 December 2011 @ 09:25 | 0 Comment [s]

ASSALAMUALAIKUM :)

Hello dear readers bloggers stalkers *lambai tangan* :-D HAPPY NEW YEAR EVERYBODYY ^_^ *fireworks* hihii seriously rasa kejap gilaa weyy masa berlalu . kejap jee kita dah Form4 , kejap jee kita dah besar . hehe so what about your 'Azam baru' guyss ? hewhew azam baru kita ? ermm *berfikir* i don't know but i just wanna be a better person , a better girl , a better muslimah, a better student , a better doughter and many more better lahh . hewhew yaaa senang cerita harapkan yang lebih baik daripada yang sebelum nii lahh . and i wanna praised to God , Alhamdulillah Alhamdulillah Alhamdulillah . terima kasih Ya Allah kerana masih lagi memberi saya peluang untuk hidup dan bernafas pada 2012 ini :') so , i hope 2012 can be more awesome and more better than 2011 . tapii kenangan 2011 tetap susah untuk dilupakan and terlalu bnyak kenangan yg telah tercipta . eicehh , so that's all . hope so Allah bless us and have a nice year yaaa guyyss   byeeee ;-) XOXO

*meowww >.<*
TryToBeABetterPerson :
Nurulafiqahh's :)

Lara Lagi :'>
Friday, 30 December 2011 @ 09:52 | 0 Comment [s]

ASSALAMUALAIKUM :)


Hye pretty hye handsome semuaa :D act malam nii fiqa nak text 'dia' but i'm stii have no credit . sokayy lahh , esok boleh . nntii boleh countdown New Year sama sama . eh ? :P haha k k mood malam nii berjiwang leww , apa lagii . bukan tiap tiap malam aku memang jiwang ke ? eh ? hahahaha k ... act tdii fiqa teman adik omeyy sorang nii haa . kesian dia , boyfriend dia tak on phone almost 3 days dah . without any reasons ! k nii sangaaatttt kejam *asah pisau* lols . sabar k Syaa :') Sya kena kuat ! be strong , be tough <3 hewhew fiqa cakap orang dirii fiqa entah dah melayang kemana . lalalalala ~ k pastu sya boleh pulok suruh fiqa dengar lagu leweh meleweh nii haa . haruss ahh gua feeling enh . tangkap leleh broooo xD lols k merepek ! haa nak tahu lagu apa ? *drum rolls* jeng jengg jengggg (!) 


k dah dengar smpai habis ? sedihh kan ? haa fiqa dah cakap dahh . ehehe act dengar lagu nii teringat dkat dia :'] hewhew ishh dia lagi ? aiseyymann .__. yelaa dah sayangkan , nak buat macamana *cough* cehh , haha k that's all byee readers ;-) XOXO <333

*ini lah Syaa tuuu . hewhew omel kaannn , kita dah cakap dah :3 hihi chill and relax k dear . jngan stress sngat ;) love you <3*

Lot'sOfLove :
Nurulafiqahh's :)

you :-)
Thursday, 29 December 2011 @ 23:14 | 0 Comment [s]

ASSALAMUALAIKUM :)


" Afiqah ^^ "
*text from him* :'>

hello dear readers :D hewhew guyssss , smlam fiqa dapat text from him <3 hihii offcourse leww fiqa tersenyum sorang soranng kaannn . hehe tapi ... fiqa tak repl puns . why ? bukan text dripada dia ke yg selama nii fiqa tunggu ? yess ! memang text dripada dia yg fiqa nntii nntii kan selama nii but entah lah , i don't know why smlam fiqa mcam coool jee tk repl text dia . sajee nak tinggi kan ego sekali sekala . saje nak jual mahal :P cehh haa kang menangis tak berlagu padan muka aku (Y) haha yaa before nii kalau dapat text dripada dia Ya Allah nauzubillah terjerit terlompat macam apa semua excited tahap maximum punya ahh . kalau takde credit pun kadang kadang sanggup paksa adik pergi topupkan even dah malam mcamana sekalipun . but smlam ? hmphh i don't know whyy . dah 'tawar hati' MAYBE :-/ but you always safe in my heart hewhew :3 i just wanna you to know ...


ehehe allright , that's all . Byeeeee XOXO :*
AllAboutYou :
Nurulafiqahh's :)

semalam . . . 25/12/2011 :')
Monday, 26 December 2011 @ 00:02 | 0 Comment [s]

ASSALAMUALAIKUM :)

" Happy birthday $^@%!* :D May Allah bless you :)
Belajar rajin rajin , jadi anak yg soleh :P jaga solat tau 
jngan nakal nakal , jaga diri baik baik :'> Assalamualaikum "

hye guysss :'D *fake smile* eh apa yg dkat atas tuu ? haa tuu lah 'pesanan terakhir' fiqa buat ex-crushh . haha lols eicehh pesanan terakhir lah sngat -,- harharhar kay ehem ehem , yaaa fiqa teringat dkat dia smlam . the whole day okayy :'] hmm but tak tahu lah dia ingat fiqa tak *confirm tak ingat punya* . yes , smlam dia punya birthdayy . firstlyy dah nekad taknak wish tau , yelaa nak 'lupakan' kononnya :P but mcam tak smpai hatii pulak tauu . hmm rasa rinduuu . haha eeuuwww =,= k k so fiqa wish lah dia pukul 1:14 a.m :) fiqa wish apa ? haaa yg dkat atas tulahh apa yg fiqa wish . simple kan ? tapii full of meanings tauuu :'> eicehh *wipe tears* then dia call fiqa pukul 1:25 a.m :D tapi ... fiqa tak angkat punn :'/ lahaii yaa me so sad :') but sokay lahh . fiqa always doakan yg terbaik untuk dia . semoga panjang umur , murah rezeki . hope so dapat perempuan yg dia impikan selama nii . eicehh *wipe tears* and happy always yaa awak :'> sokayy kita still boleh jdii kawan kann :) btw , thanks for everything XOXO



:') 

You'reMyPast :
Nurulafiqahh's :)


terima dngan redha dan hati yg terbuka :'>
Saturday, 24 December 2011 @ 22:46 | 0 Comment [s]

ASSALAMUALAIMKUM :)

Hye guyss :'D so how's your day ? okay ? baik ? alhamdulillah fiqa biase biase jee . nak kata baik pun tidak berapa nak baik , nak kata tak baik punn takde lah teruk sangat . yaaa kita manusia kan , hidup nii umpama roda yang kadang berada di atas dan kadang berada di bawah . memang sukar untuk menerima segala yang pahit dan tidak berapa nak indah dalam hidup kita but Allah maha memngetahui dan Allah berhak menentukan segalanya . kita hanya insan biasa yang mampu merancang :') kadang kadang kita rasa yang diri kita nii tak guna sangat tapii , Astaghfirullahalazim ! tak baik macam tuu , ada hikmah di sebalik semua yang terjadi right ? kita terima jelah dngan redha dan hati yang terbuka . yaaa fiqa tahu fiqa dah kecewakan my parents bout my PMR result . i've failed ! ya Allah hanya tuhan sahaja yang tahu betapa sedihnya fiqa dan kecewanya fiqa bila nengok slip tuu . rasa macam nak koyakkan jeee :/ tapii Allah maha adil kan , mungkin rezeki fiqa bukan dekat sinii . mungkin Allah nak bagi yg lebih baik pada masa akan datang , InsyaAllah amin :) to all my friends , congrats yg dapat straight A's and yg tak dapat straight A's punn congrats jugak . SPM ada lagii , buat yg terbaik okay ? yaa sama sama lahh kita perbaiki segala kesilapan masa lalu dngan merubah diri ke arah lebih baik , insyaAllah akan diredhai :'] tipu lah if fiqa cakap fiqa tak sedih kaann bout result tapii itu jee yg fiqa mampu . yee fiqa tahu fiqa gagal ! i've failed guys , failed ! gagal untuk beri yg terbaik pada ibu dan ayah , gagal memberi contoh yg terbaik pada adik adik and also gagal untuk melaksana kan impian yg fiqa pendam selama nii . yaaa yg dapat result bagus tuu boleh lah happy happy , dapat gembirakan ibu ayah , dapat bgii contoh yg terbaik pada kawan kawan yg lain , congrats lahh okayy :'D yg kurang baik tuu sokayy lah , kita perbaiki lagii dirii kita . mana tahu Allah nak bgii kita yg lebih baik for masa akan datang , who knows kan , InsyaAllah => so teruskan perjuangan . jngan down sangat . SPM 2013 kita sama sama buat yg terbaik okayy ? hidup mesti diteruskan walau perit macamana pun dan kenangan yg pahit tetap kita kena telan . Allah tahu apa yg terbaik untuk diri kita . so sama sama lah kita berdoa dan berusaha allright ? <3 XOXO


SabarTerimaReality :
Nurulafiqahh's :)


Johor Premium Outlet [ JPO ] :D
Sunday, 11 December 2011 @ 00:21 | 0 Comment [s]

ASSALAMUALAIKMUM ;]

Holla gengggggg xD yaa how's your weekend ? mestii bnyak kena attend wedding kaann . mwehehehe :B allright smlam kita and family going to JPO . haaaa Ya Allah ramaii gilaa wooiii , tak cukup oxygen aku -,- hahaha but like seriously bnyak gilaa barang yang berkenan and i was like '' OMG OMG OMG nak yg ni , nak yg tuu , nak semuaa boleh bu ? '' hahaha act bnyak barang yg cantik , lawa , berkenan dek hatii nii haa but my dad bukan tukang cop duit okayyy ! haha kalau yg duit beriban riban tuu pergi lahh , confirm syiokk shopping sanaa . hihii and smlam ayah belii bnyakk gilaa choc and i was like -..- huaaa macamana nak on diet kalau mcam nii --' Hikhik eeuuww -,- hahaha dkat sana macam macam butik ada like Padini , Levi's , Bonia , Puma , Nike , Armani , Carlorino , Coach , Cotton on , Vincci , Roxy and many moree laahhhh . Body Shop punn ada tauuuu , Lol xD haaa so sapa yg belum pergi tuu , pergii lah ehh . kompom rasa macam nak belii semua jee ;D bila dah penat shopping tuu , duduk ahh lepak lepak dkat Starbucks ke , BR ke , Coffee Bean kee , food court punn ada kayy ;) hihii okayy lah , just nak cerita tuu jee . mwehehe chiooww dulu babes . Toddles <3 XOXO

heree We gooooo !
----------------------------------->

Welcome to Johor Premium Outlets ;]

Lolss xD

broooo :)

JohorDarulAwesome :
NurulAfiqahh's :)


Older Post
Profile


Hello There. Welcome to my blog. Be nice here and leave your comment on my tagboard.
Please Don't Remove The Credits

Entry Profile


Round of applause
Copyright : Nur | Izzati
#Don't remove this
#Don't ripping